Kakelugnar, dessa är inte bara vackra detaljer i ett hem, de är även en utmärkt värmekälla. Det finns väl inget bättre än att tända sin kakelugn, när hösten börjar nalkas. Tyvärr är det allt för många hus idag som rivit ut sina gamla kakelugnar. Dock kan det då finnas kvar rökkanaler och skorstenar, så att du kan sätta in en ny! Det finns idag nämligen möjligheten att kunna köpa sig en vacker kakelugn.

Det finns antika modeller och det finns nya, moderna varianter. Det är allt fler som uppskattar att ha en sprakande eld i sitt hem och det kan man få genom att installera en kakelugn. Du som vill hitta den perfekta ugnen för dig, du kan kika in hos Lindholm Kakelugnar.

Antik kakelugn är ett bra val

Om du vill ha en kakelugn och väljer mellan flera olika modeller, satsa på en antik sort! Du får då dels en mycket vacker möbel till ditt hem, samt att du kommer få en fantastisk värmekälla. Du höjer dessutom värdet på din bostad genom att installera en eller flera kakelugnar.

Om du kikar in hos Lindholm Kakelugnar så finns det ett utbud med antika ugnar, som är 100 år eller äldre. Du kan välja mellan flera modeller, storlekar och former. Om du är nyfiken på vad det finns för olika ugnar att välja mellan kan du se flera av dem på deras hemsida. Köper du en av dem, så kommer de hem till dig och monterar den!